HSM SECURIO P36i – 4.5 x 30 mm + sep. CD cutting unit 4x7mm

Árajánlatot kérek
Készleten
Márkák:

HSM SECURIO P36i iratmegsemmisítő

Csúcskategóriás, professzionális adatmegsemmisítés! Ez az iratmegsemmisítő innovatív IntelligentDrive motorjával és kezelési technológiájával nyűgöz le, és érintőképernyős kijelzővel rendelkezik. Tökéletes nagy, akár tizenöt fős munkacsoportok számára.

SECURIO PI IntelligentDrive
Az innovatív IntelligentDrive motor és a működtetési technológia három üzemmódot kínál. Vagy a különösen csendes, normál vagy akár 40 %-kal nagyobb teljesítményű adatmegsemmisítéshez.
SECURIO Pi Autom. integr. Öler
Ez a karbantartásbarát iratmegsemmisítő beépített automatikus olajozóval rendelkezik, amely biztosítja a folyamatosan magas vágási teljesítményt.
SECURIO Pi sep. CD-Schneidw. (O-4)
A különálló, hulladékgyűjtővel ellátott médiavágó egység könnyedén aprítja a CD-ket/DVD-ket, hitel- és törzsvásárlói kártyákat, valamint a floppy lemezeket apró (4 x 7 mm-es) darabokra. Az aprított anyagot ezután a már szétválogatott hulladékok közé lehet dobni.
SECURIO Pi Vollstahl-Schn./Lifetime/P2-P5
Az indukciósan edzett, tömör acélból készült vágóhengerek, amelyekre élethosszig tartó garanciát vállalnak, könnyedén megbirkóznak a kapcsokkal és iratkapcsokkal, és garantálják a tartósságot.
SECURIO Pi Touchdisplay
Intuitív kezelés és többnyelvű menüválasztás a nagy felbontású 4,3″-os érintőkijelzőn keresztül. A releváns információk, mint például a működési módok és az állapotjelentések megjelennek. A fogyóanyagok, a gép és a kapcsolattartók adatai is előhívhatók.
SECURIO Pi Dauerbetrieb
Az erős motor nagy vágási teljesítményt és megbízható folyamatos működést biztosít.
SECURIO Pi Energiesparend 0,1
Készenléti üzemmódban az EcoSmart intelligens vezérlőprogram biztosítja a rendkívül alacsony, 0,1 wattos energiafogyasztást.
SECURIO Pi Start-Stopp-Automatik
A működtetés nagyon egyszerű: a készülék automatikusan elindul, amikor a papírt betáplálják, és az aprítás befejezése után automatikusan leáll.
SECURIO Pi Intelligente Stauvermeidung
Az intelligens papírelakadás-megelőző funkciónak köszönhetően a rendszer automatikusan és gyorsan felismeri, ha túl sok papírt tápláltak be. A gép hátramenetbe kapcsol vagy átmenetileg megnöveli a teljesítményt, és behúzza a papírt.
SECURIO Pi Sicherheitselement mit Druck
A felhasználók biztonsága a legfontosabb. A biztonsági elemre gyakorolt enyhe nyomás azonnal leállítja a papíradagolást, és megakadályozza a gépbe való véletlen behatolást.
SECURIO Pi Holzunterschrank mit Rollen
Az iratmegsemmisítő masszív, fapadlóval ellátott szekrénnyel és extra nagy ajtónyílásszöggel rendelkezik, amely megkönnyíti a gyűjtőzsák eltávolítását és cseréjét.
SECURIO Pi Herausziehb. Mehrweg-Auffangb.
Az ajtó kinyitása után az újrahasználható gyűjtőzsák könnyen kivehető és kiüríthető.
SECURIO Pi Abschaltung Behälter voll
A tele tárolóedényt a kijelző jelzi, és a gép automatikusan kikapcsol.
SECURIO Pi Kartonauffangbox
Újrafelhasználható kartondoboz az aprított anyag tárolására.
SECURIO Pi Leiser Betrieb
A csendes üzemmód minimalizálja a zajkeltést a munkahelyen, ami fontos szempont a személyzet számára.
SECURIO Sichtfenster
A hulladéktároló tartály töltöttségi szintje bármikor látható az ellenőrző ablakon keresztül.
SECURIO Made in Germany
A kiváló minőségű anyagok és a bizonyított HSM “Made in Germany” minőség garantálja, hogy biztonságos és tartós gépet kap – és 3 év garanciát is.

Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli a "HSM SECURIO P36i – 4.5 x 30 mm + sep. CD cutting unit 4x7mm"

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Termékek keresése

Vissza az oldal tetejére
A termék hozzá lett adva a kosárhoz